Na polju transportnih i elevatorskih traka, VULKAN-PROTEKTOR d.o.o. Apatin je, svakako, firma sa najdužom tradicijom na našim prostorima. Ovde izdvajamo deo naše ponude i deo naših aktivnosti na polju transportnih traka. Program procesne trake i transportne trake, pri tome su grupisane prema osnovnim karakteristikama:

Još od 1980. godine, kompletna ponuda polimer baziranih (PVC, PU, PL, PO …), odnosno tzv. “lakih” transportnih traka, proizvođača MEGADYNE SpA (SAMPLA BELTING Srl). Sve naše trake su isključivo EU porekla i poseduju odobrenja i potvrde najviših instituta u zemlji i svetu.

Detaljnije ...

Gumene transportne trake sa tekstilnim ulošcima, proizvođača CONTINENTAL AG. Sve trake se izrađuju isključivo prema DIN standardu, te se isporučuju isključivo sa pripadajućim uverenjima o kvalitetu i nalazima laboratorijskog ispitivanja. Dostupne u širinama do čak 5.600 mm.

Detaljnije ...

Široka lepeza ekstrudiranih termoplastičnih remenja, različitih poprečnih preseka, sa ili bez ojačanja, tvrdoće 88 i 92 ºSh A, što osigurava odličnu otpornost na abraziju, masnoća i ulja, a pri tome, odlično naleganje i dimenzionalnu stabilnost.

Detaljnije ...

Kompletna ponuda mehaničkih spojnica i kopči za popravku oštećenja na trakama. Posebno razvijeni materijali za oblaganje valjka na transporterima, sa visokim koeficientom trenja.

Detaljnije ...