fbpx

Pogonski kaiševi

Grupa proizvoda koju čine pogonski kaiševi, mašinske trake, sinhrono remenje i transportni kaiševi, za potrebe industrije i automatizacije.

Kaiševi predstavljaju ključni element u prenosu snage. Ujedno, oni čine najefikasniji i najpovoljniji način prenosa snage, sa pogona na radne osovine ili druge mašine i opremu. VULKAN-PROTEKTOR je u ovoj grupi proizvoda iz naše ponude, obezbedio širok spektar tipova i vrsta pogonskih kaiševa za potrebe automatizacije i industrije.

U cilju lakše orijentacije i lakšeg pronalaženja informacija, pogonsko remenje smo podelili u dve sekcije. Niže možete pronaći kratke informacije o ovim sekcijama, a pritiskom na taster detaljnije, i detalje o serijama i tipovima iz svake sekcije.

Vrste pogonskih kaiševa

FLATEX® pljosnati pogonski kaiševi

Pljosnato pogonsko remenje krojeno isključivo na dimenzije prema zahtevu korisnika. Dostupni su u dve varijante:

  • FLATEX® GG, GT, LL, LT, TT i DG kaiševa, koji se izrađuju od materijala iz proizvodnje naše matične fimre KONUS-KONEX d.o.o. Slovenija, sa poliamidnim nosačem snage kaiša.
  • FLATEX® GG, GT, LL, LT i TT kaiševa, sa potpuno beskonačnim poliesterskim vlaknima u svojstvu nosača snage kaiša, u potpunosti iz naše proizvodnje.
FLATEX kaisevi

Sinhroni pogonski kaiševi

MEGADYNE sinhroni kaiševi, za mehaničke pogone i transportne svrhe. 

Dostupni su u izvedbama od poliuretana ili gume, sa osnovnim nosačem snage od čeličnih niti ili kevlarskih vlakana. Dodatno su dostupne verzije sa zaštitnim nanosom na radnoj strani, posebnim nanosima na nosećoj strani, poprečnim profilima, vođicama i kanalima.

Sinhroni kaiševi
    Translate »
    Kopiranje sadržaja ove internet stranice nije dozovoljeno.